jag har inte pallat..

Förlåt för min tröga uppdatering.. Men har i stort sätt inte pallat skriva.
Mycket har hänt! I fredags va vi ju på Alexandras kusins fiesta! ASKUL. Sen i lördags fick jag hjälpa till och städa heeeeela lägenheten. Från topp till golv. Inte så nice när man e bakis. YOUK ! Vi hade visning på lägenheten idag (söndag) det är måndag nu kom jag på :p och jag jobbade från 11 till 16, fast blev övertid för alla så vi slutade 17.. Jaja, de va helgen. För några min sen lämnade jag alexandra vid tåget, usch inge kul.. Miss her redan !! Men vi ses snart igen ! :) lääängtar !
Hmm, aa.. finns väl inge mer o säga antar jag.
ELLER ?!?!? joooooo de finns en grej till.. Jag ska ANTAGLIGEN, KANSKE, INTE HUNDRA PROCENT SÄKERT, MEN HOPPAS PÅ DET, tatuera på den 16 dec :D wippieduuie !
Näe, läggdags kanske? Hmm.. jomen snart.
/beliveit.

Jupps..

ups, har inte skrivit på ett tag -.-
Har haft en tuuuung helg! I fredags va jag med alexandra (som vanligt) :D och med resten av folket.. S,S, M och M Sandra, Srdjan, Melina o Markus ! Kuligt. Vi hade askul :) lite smått bråkigt efter menmen. De lööööste sig. Sen i lördags mådde jag dock inte lika bra, mådde exakt som jag förtjäääna. BLÄÄ! Men var med familjen, käka gogogod middag och sen drog vi ut o bowla ;D askul.. Jag va bäst.. (i mina ögon) haha !
Sen i söndags jobbade jag och efter de mötte jag Alexandra o kääka godismat ! :D Sen sov jag hos henne! Asnice. Och igårrååååå, promenera jag me girlsen! Sen sluta det med att jag blev mulad av fredrik och viktor.. inte så spännande när de inte kan leka leken som man ska.. -.-
JAJAJAJAJAJA !! idag ska jag dra me mig alexandra o melina till muskö för att hämta lite kläääder woOp ! :)
/beliveit.

WOHOOOO!

Fick vara ledig tills på söndag, that's fucking amazing ! Idag blir utisgång med de bääästa! :) SUUUP SUUUP SUUUUUP FÖR FAAAAAAAAAAAAN !!! jag älskar fredagar, :D haha
ÄR PÅ GRYMT HUMÖR, woopiedoooe ! men vetefaan va jag ska ha på mig :O hoppas melina har något jag kan sno! Mouhaha..
/beliveit

Skön dag/kväll/natt !


Jag och Alexandra va och handlade jacka och skor till mig på dan igår, sen skulle vi hem till varandra.. Käka o fixa oss lite ! Sen vare bara o dra ut o promenera och de blev så kallt så vi beslöt oss för att dra in på pizzan och värma oss och kolla när folk sjöng. Riktigt kul faktiskt. Ett par lumpen killar va där, de sjöng o hade kul ! De kom och satte sig med oss o snacka hit o dit. Riktigt kul måste jag säga ! :p Jaja, sen vare hemgång och då frågade ena killen (Jona) om han fick komma hem till mig o dela säng, nja vete fan asso HAHAHA ! nej tack.. Nämen han fick mitt nummer sen snodde han en puss innan han skulle på bussen. KUL kille ! :)
Idag har jag äcklig huvudvärk.. BLÄÄÄÄ !!!
/beliveit.

RSS 2.0