JÄÄÄÄDRANS HOSTA !

Idag när jag satt på bussen fick jag två helt underbara host attacker.. Jag hosta och hosta och hosta och hosta och hosta.. Folk kollade på mig som om jag vore bäng i pallet.. MEN vafan ska man göra? Säger halsen hosta, då hostar man.. Right? Och igår, en satans jääkla kärring frågade varför man måste sätta sig bland folk när man e sjuk.. och då kunde jag fanimej inte hålla käften.. Då frågade jag henne vad jag ska göra? Då sa hon ameh sa jag till dig eller? Jag ba ja, eftersom du frågade den frågan exakt efter jag hade hostat och det finns ju direkt inte fler på tåget som hostar eller snorar.. Iaf inte just där vi satt. och de blev kärringen tyst som en mus.. HA, in your face ! Nämen allvarligt, vafan ska jag göra? Bara för att jag är sjuk så har jag ingen rätt att synas bland folk eller? Jag menar, jag är bär ju inte på någon dödlig sjukdom som smittas utan en vanlig jävla förkylning? Menmen.. Vissa människor är ju hysteriska.. Sätt på dig en gasmask eller nått om de stör dig.. För jag kan ju inte vara den enda som e sjuk och åker tåg..?


Igår BTFW köpte jag skor, asgrymma ! LOVE'EM !




/ beliveit.

Två bilder på mig från båååt'n :)

 







dom enda jag blev nöjd me hahaha


/beliveit.

Mår jag bra, är jag frisk? Nää..

Jag mår bättre idag, men jag är dock inte frisk.. Asjobbigt !!

Men idag ska jag träffa alexandra den lilla saken o åka till stan o handla skooooor.. Mina älsklingar gick sönder på båten :( så måste hitta ett par nya älsklingar ;p lätt gjort !


yeah yeah..


/ beliveit.

lite pics på mig (:

 dagen efter kryssningen ..


 café paus med alexandra :)


 nynäs med alexandra :)


 min 19års dag..


  på g till harry b james med alexandra :)


 wanna be my monkeyman?


 en jätteee jätteee gammal bild på mig och alexandra. Båda har peruk som vi snodde från drama lektionen ;p




Jaja, nu vet ni hur jag ser ut iaf.. (:

Skjuuuut mig !

Inatt har jag fått sova 3 hela timmar.. Inget att hurra för.. Febern är på topp, snoret är där det är, hostan är på högsta och jag är helt död.. JAG ORKAR INTE VARA SJUK !!! Någon som vill byta? Nämen serisöt, hade man kunnat byta då hade jag BETALAT för att någon skulle ta den ist för mig.. Jag har liksom fått träningsvärk i magen för att jag hostar så jääääävla mycket.. GAH !


/ beliveit.

Kryssningen och nu :)

Då va kryssningen över :( vill tillbaka.. Hade så jääääääääävla kul. Jag o Jen behövde verkligen dom dagarna vi fick. är så nöjd med allt. Tack älskling, me love you :D Jaaaaaaaaaamenvisst sörröö...

Jag o jen säger ju alltid att vi delar på allt, så aa.. De gör vi ju också, men nu kanske vi överdrev lite hahaha.. Vi delade lite för mycket bakterier så nu har hon smittat mig o jag blev assjuk på bara en dag .. MEN DE E VÄRT DET ! Jag hade askul och mysigt. Tack hela familjen Olofsson och Huldt :)





/ beliveit.


TOOODAAAY !

Jag har bestämt mig att se ut som skit idag hahaha.. Jag vet inte varför, men jag orkar inte fixa mig något idag.. Så det blir tunna mjukisar, linne och jacka. Sen blir det mössa för it's a real bad hair day ! Sen blir det convearse ( stavas? )på fötterna :) minimalt med smink .. Folk kommer vända sig av fel anledning idag hahahaha.. SWEET !



/ beliveit.

R.I.P töjningar !

Jag har tagit bort mina töjningar i öronen.. Jag tröttnade, fast nu saknar jag dom igen, men det känns dumt att förstöra sina öron och det luktar inte najs.. Så aa, det är ju bättre att skita ire.. ;p Pappa digga det inte, min bror slog mig första gången han såg mina öron, min mamma suckade mest hahaha.. Så dom blev ju as glada över att jag tog bort dom ;p



/ beliveit.

Gooooooooooooodmorgon pepole :)

Idag ska jag packa till kryssningen, tvätta och torka det sista. Seeeen drar jag mig till veeesteeeerhäääningääää till min kääära boo jen (: och ikv ska jag träffa eeeernad wohoooo! Jag hoppas på att få en riktigt smaskig kyss mouhihihi ;p Sen imorn ska jag o jen vakna tidigare för att passa mina två eeeelsklingar ! Min bror's och hans tjej's hundar ! WOHOOOOO.. Jen och min bror bor ungefär 5 min ifrån varann så de e ju skönt de.. ;p Sen kl 2-3 åker vi mot båååten ! YEEEAAAH ! PARTY PARTY !



/ beliveit.

NÖÖÖJD !

Idag blev jag asnöjd med mitt hår och min sminkning :) kommer bilder senare ikv! JAG ÄR ASSNUGG ! hahaha




/ beliveit

!!! :)

My life this day and tomorrow!

Idag ska jag åka till veeeeeeeeeeeesterhäääningäää och ta en fika med alexandra ! Ska bli myspys. Sen ska jag åka ner till mammas jobb i nyyynees och övningsköra hem !

Imorgon ska jag packa och så, sen ska jag hem till jennifer och sööva deer :) men på kvällen ska jag hooka up med ernad och kanske pussas lite mouhaha. ÄNTLIGEN! :D


Sen på frääääääääädeeeg är det ju kryssning HIHIHIHAHAHAHOHO.. KUL KUL FÖRFAN ! :)




/ beliveit.


Min mamma <3

Min mamma
har fått mig att skratta, hon har torkat mina tårar, hon har kramat
mig hårt, hon har sett mig lyckas & misslyckas, hon har gjort
mig stark & ibland drivit mig till vannsinne. Gud har gett oss mammor
för att vi ska ha en vän för livet






/ beliveit.


Snart fredag mina damer och herrar !

Åååååh babe snart drar vi på kryssning, ska bli underbart att få spendera hela helgen tillsammans med dig, PLUS på en båt.. En sak jag är rädd för det är att vi ska börja bråka och att du ska lura ut mig på däck och kasta ner mig så jag blir hajmat .. okej, jag vet att du aldrig skulle göra det, och jag vet ju att det inte finns några hajar i varken  finskt eller svenskt vatten.. MENMEN ! GAAAH jag lääääängtar! Ska bli awesome. DUNDERFUNDERFUCKING ASKUL!




på torsdag kommer jag för att bita dig på stjärten och sova i din säng ! :D mouhaha..



/ beliveit.


Jennifer Huldt.

Många har vänner, men få har äkta vänner.

Jennifer huldt är en av de äkta vännerna i mitt liv, hon finns alltid där, hon har de mest underbara lösningar på livet, hon vet alltid vad hon ska säga. Jag vet att jag inte är världens bästa, men älskling jag försöker. Om du inte va min bästa vän hade jag gift mig med dig. Jag hade nog aldrig behövt bli olycklig då. Jag hade aldrig behövt känna mig ensam. Jag hade aldrig behövt känna mog oälskad. Älskling, vad jag än säger och vad som än händer så älskar jag dig starkt. Du betyder as mycket för mig. Du drar upp mig till ytan när jag är påväg att drunkna, du ställer mig upp när jag är påväg att falla, du finns där och håller min hand när jag är påväg att hoppa. Tack för att du är du. Ändra dig aldrig, du är perfekt som du är. Och du förtjänar det allra bästa !

Lås oss aldrig släppa varandras händer !



/ beliveit.

Godmorgon "sunshine"

Kul morgon, jomenvisst va ?!

Min kääääära pappa som verkar ha mens enda upp till öronen väcker mig och börjar skrika om mitt körkort. Att jag inte pluggar direkt när jag vaknar, och att jag inte engagerar mig tillräckligt. MEN PUCKO ! Vem fan springer upp ur sängen och dirket på boken?! No one daddy, noooooo ooooone ! Han är ju då serb rakt igenom och kan inte uttrycka sig som oss som kan ren svenska. Så han typ fråga mig 3 gånger när jag skulle bli vuxen, asso vad fan vill han att jag ska svara? Och sen skriker han SVARA DÅ !? Jag ba, vad fan vill du att jag ska svara på det? Och då lägger han på, amen okej? GAAAAAAAAAAH, får man rymma? hahah
Jag funderar på att stänga in honom i en bur och ge den buren till ett zoo.. Typ skansen, då kommer nog många fler dit. Jag menar, han är en stoooooooooooor gorilla !


/ beliveit.

FAN FAN FAN !

Moderaterna vann skiten igen! VAFAN HAR DOM GJORT SOM HAR HJÄLPT OSS?! Fuck it.. Dom suuuuuger..

Jag och den där jennifer.

Jag och jennifer har haft det lite upp och ner sista tiden, men vi löste allt :) somvanligt !

Nu ska vi på kryssning i helgen, de ska bli så JÄÄÄVLA kul. Jag typ längtar som en unge som för första gången ska till grönan och få åka tekoppen! Gaah,


Jag älskar dig Sööööulmääääte ! <3'



/ beliveit.


My day.

Idag har jag varit med först alexandra, hon sov hos mig :D
Sen va jag med dear jennifer, :)
Och nu är jag med min babe alexandra igen ;D
AAAAAAAAAASKUUUUL!
Jag, alexandra och tommi ska dra till ollan och köööra lite drinks. Sweet.
/beliveit.

Goooooooooodmooorgoooon !

LALALA nu sitter jag ute på altanen med coffé och morgon ciggen och lyssnar på regnet. Ska strax börja fixa mig och börja dra mig till kära lallexandra :) Något jag hatar är att vakna av en klocka.. Känns så lameeeeeee ! JAjaMENsan..



Skriver om dagen med lallexandra sen !

Puss

/beliveit.

WiiiiiiHooo :)

Imorgooooon ska jag få träffa min lilla tös aleeeexandra :)



Jag ska bita henne hååårt i lillfingret ! AJ MIZS HÄR ! <3



/ beliveit

Mummiiies.

Just nu sitter jag framför både datan och tv:n.. Gjorde mig  två tonfiskmackor med majs på! YUMYUM! Och nu sitter jag o kollar på 8 simple rules, Sweet ;D



/ beliveit.


Dilemma bitches.. HJEEELP !

Jag ska göra en tattoo (igen), jag har en i nacken och en på benet. Men funderar på att tatuera över den på benet.. Eller så tatuerar jag den under den tattoon i nacken, mellan skuldrorna. Den e asnice iaf. Ska be min kära alexandra fixa in den på datan så får ni se den !



/ beliveit,

ska man behöva dö?!

Ska man behöva döda sig själv bara för att få in allt för teorin?! Jag har läst den här jäääääävla boken nu för länge. Vem orkar?!

Ja, jag vill ha körkort, men vafan komigen.. Överdriv inte. Daaaaaaaaaaaamn.. Okej om det hade varit en rolig och intressant bok, men nu typ " vilket vägmärke är detta?" Eller typ, " om vägmarkeringen är såhär, får du då överskrida den?" MEN WTF?!


tröttsamt..


/ beliveit.

Godmorgon !

Jag drömde något så jääävla sjukt inatt.. Jag och några tjejkompisar skulle åka någonstans, men vart vet jag inte! Men jag hade en gardin på mig och de va min "klänning". Iaf, vi åkte någonstans och sen POFF va dom borta och jag stog heeeeelt själv in the middle of no where. Sen träffa jag på ett av mina ex och han snodde min väska och försvann med den, och där hade jag alla mina saker. Inklusive min mooobil. Så jag kunde inte ringa någon eller nått och helt plötsligt börjar det brinna i hela den staden jag va i. Yaaaay. Så jag springer ner till tåget och träffar en jätte gammal klass kompis (gabriella) så jag tar tag i henne och skriker på henne att jag vill hem, så hon sätter sig på något konstigt tåg med mig och där fanns det olika knappar man kunde trycka på. Typ om du vill till överklass tryck här. Så jag tröck på överklass varför vet jag inte, och då kommer vi till en tunnel, en jätte jätte mörk tunnel och där stannar den och säger nästa norsborg hahahah.. De va ju lite kul. Sen kom en gubbe och sa att vi måste gå av här för att det finns en snubbe på tåget som skjuter alla som e på tåget så vi hoppas av där. Sen vakna jag av min mobil. Omg, sjuk dröm.. Right? hahah


Jaja, idag ska jag plugga teori -.- om jag börjar tröttna.


/ beliveit.

JAG DÖÖÖÖR! KOLLA PÅ DOM HÄR !

http://www.youtube.com/watch?v=lm_n3hg-Gbg&feature=related




http://www.youtube.com/watch?v=tZmDWltBziM



http://www.youtube.com/watch?v=GxxsP7VWVN8&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=IytNBm8WA1c


http://www.youtube.com/watch?v=mIMFL9wRaJE



http://www.youtube.com/watch?v=81NeQJWGYJY&feature=related



http://www.youtube.com/watch?v=PI42LSbwc8E&feature=related



http://www.youtube.com/watch?v=_pj2Nutu5v8&feature=related




http://www.youtube.com/watch?v=o_U7TXqwCJc&feature=related




http://www.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk&feature=related




http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs&feature=channel







http://www.youtube.com/watch?v=i9WmKre5O2I&feature=related





Vi flyttar !!!

Jag och alexandra prata nu i minst en timma om hur vi ska inreda, hur vi ska fixa med pengar, när vi ska storhandla, när vi ska tvätta och städa.. Vi ska förmodligen flytta till min lägenhet, eller aa det blir min så fort jag och alexx har skaffatr jobb.. Det kommer bli awesome. Vi har dock planerat detta ett bra tag. Tror det va början av tvåan vi kom fram till att vi ska flytta eller så va det slutet. Nu är skolan över och vi måste skaffa jöbb. Lättare sagt än gjort. ;p Men jag längtar as hell.

Vi kommer behöva köpa en heldel, mamma ska få måla o trixa för hon e grym på det.

Allt vi har som säkert nu är en plasma tv till vardagsrummet, en data, en till tv till sovrummet och en big seeeng. Så  ja, vi har en heldel vi måste köpa :p Men det kommer ordna sig. Right babe?


Någon dag efter mitt teoriprov ska vi fixa våra CV och börja dela ut dom till olika matbutiker. De behöver ju hjälp nu med tanke på att alla sommarjobbare försvunnit. We can do it..


Några förslag om vart man kan söka jobb? Snälla skriv det då. Tack!!!


/ beliveit

Vad skulle jag gjort utan dig?

Alexandra Lindholm, min älskade prinsessa.


Du kan inte leva om du inte funnit något att dö för. Jag lever för dig, jag dör även för dig. Du betyder mer än allt babe!

" you showed me there's a way to beat the monster, you saved me, you made it go away. "



 

/ beliveit.


Den här bruden räddade mig.

     


jag älskar dig min prinsessa, you mean the world to me.




Kryssning.

Då blir det kryssning med jen h, :) ska bli asnice ! 36timmars eller nått sånt! ASNICE!







Btw, va tycker ni om designen?


Se & gör fan inte samma misstag!

Jag va på intensivkurs för körkort i två veckor..

Okej, yo yo yo.. This is my song, yo yo yo.. Eller nått..
Nämen seriöst nurååååå.. Jag va i falun och skulle ta körkort.. Amen jo visst va.
Jag "pluggade" i två veckor, fast jag gjorde egentligen inte ett piss.. Det kändes som om jag plugga, men de gjorde jag inte.. Tydligen! Jag satt väl bara med boken i knät och läste mellan raderna. Inte fan vet jag. Men iaf, två veckor och POFF, där satt jag på vägverket och skulle skriva prov.. Först va jag inte ett dugg osäker med tanke på att jag hade jag teoritest på datan i trafikskolan och hade i genomsnitt 59-65 varje gång. Och jag tänkte amen de räcker ju med testen bara!? Aa right.. Men iaf, så sitter jag i väntrummet och kollar på alla som ska skriva, alla e helt likbleka och förstörda medan jag sitter där med ett stort leende på läpparna och typ skrattar. Men så ropar dom upp mitt namn och jag ger dom mitt leg och går in och sätter mig på 2ans data. Och BOOMSHACKALACKA så blev jag helt plötsligt asnärvös.. Jag satt där minst i 10min och försökte slå in mitt person nummer.. WTF DUDE?! Jag mindes helt plötsligt inte när jag va född.. Och snubben breve hade samma problem.. Ja, men iaf.. Och sen så fick jag till det till slut och så började provet.. Jag va helt förstörd.. Jag fick blackouts och mindes inte ett piss. Jag sitter där och ser hur klockan bara rinner iväg, okej tänker jag.. Jag e klar nu. Och sen när jag trycker på avsluta prov så kommer en dum jävla grej upp.. " är du säker på att du vill avsluta provet" ? Och då greps jag av mer panik och frågorna började i mitt huve typ, " ska jag avsluta?!" " säger den så för att den vet att jag har svarat fel?! " Osv.. Men jag klickar på ja.. Och så kommer det upp.. NA NA NA NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ICKE GODKÄNT med röd text.. Amen gud så kul.. Jag går fram till hon som sitter där och ska få mitt papper, hon kollar på mig och sen pappret och säger nämen ojdå, du klarar det nästa gång gumman och du va ju inte så långt ifrån.. Hade du haft 3 till så hade du fått godkänt.. AMEN TACK KÄRRING JÄVEL NU KÄNNS DET JU BÄTTRE?! GAH.. Menmen, jag går ut och ser att min syster sitter där helt likblek och jag kollar på henne med ett leende och säger OHYEAH, jag faila.. Fick inte fram så mycket mer.. Vi börjar gå därifrån och hon bölar medans jag går och typ halft szkrattar? Sen ringer jag mamma och det enda hon säger är, jag älskar dig iaf. HAHAHA då kom tårarna.. Jaja, sen skulle jag köra upp på samma dag, allt jag kunde tänka på va hur sämst jag e lalala, och så ja.. Jag har typ aldrig kört så dåligt i hela mitt liv.. Jag gav upp !

Hade jag pluggat så hade jag klarat det.. I know it.. MEN NYA TAGRÅÅÅ! :)


/ beliveit


Hej,

Det här är min nya blogg. Jag ska försöka underhålla er på mitt egna sätt.

Ha tålamod med mig, är inte så duktig på de här med bloggar. :)


Har ni ingen humor eller e rätt sådär tråkiga så bör ni inte läsa min blogg..





/ beliveit




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0