Läggdags?

Dags att gå lägga sig kanske? Ska ju upp tidigt för att följa med baby till sjukan imorn.
jomen det blir läggdags nu, fast först alltid en ( dusch, inte lukta usch stå högt i kurs.. För de e glassiiigt. ) natti natti cigg.
natti natti people. Sleep tight!
/beliveit.

Ska jag?

Funderar på att färga håret rött igen.. vad tycker ni? hjälp mig !
/beliveit.

Igår..

Herreguuuud, igår fick jag vara mamma åt typ ett flertal pojkar. Min käre bror hade förkrök här hemma och jadu.. Vem fick städa? jo, lillasyster. Grymt..
Iaf, Jag fick torka spya, sätta på skor, knäppa jackor, plåstra sår och städa. Lillasyster AKA mamma. Menmen, senare på kvällen sa min bror att jag skulle komma och hämta dom i haninge och jag säger ju självklart ja. Så jag väntar.. Och väntar.. Och väntar tills kl blir ca 3. Ingen har ringt.. Skitsamma. Jag fortsätter vänta och BOOM hör jag i hallen när jag somnat till lite och sen hör jag det klassiska, - jag kommer slåh shöööönder dig. Japp, min bror is back. Kissma och Samme va ju solklart med. Alex går och däckar, fast i fel säng. Min säng.. Jag kämpar för att få honom till sin säng sen ger jag upp och går och hämtar Kissma, han bar in honom i hans säng och jag säger till alex att jag går och sover då säger skitungen, näe näe, jag sover coh du tar hand om allt.. ja men visst vettu, varför inte? Mupp!!! Så jag kom i säng ungefär.. 6 imorse. yaaaay! Men till frukost fick jag något grymt och de va ett nytt cigg paket och kina mat.. YUMMY !
/ beliveit.

YEAH !

Vad tycker ni om den nya headern? Assnygg va? Tack Elin för att du fixa den. PUSS PÅ'RE ! ;D
/ beliveit.

OJ HOPPSAN !

Amen jag va bara tvungen, snodde denna av Natta-lie Roos, så jävla skön!
Mannen
nyper sin fru i bilringen & säger- Om den här var fastare, kunde du
ju göra dig av med dina håll-in strumpbyxor. Frun kokar av ilska,, 
Nästa morgon nyper mannen henne i bröstet &säger ,- om det här var 
fastare , kunde du göra dig av med din behå. Då tar hon ett fast grepp 
runt hans penis & säger,- om den här var fastare, kunde vi göra oss 
av med brevbäraren, snickaren & din bror..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

/beliveit.

Skööön kväll !

Kvällen igår blev ju asgrym ! Så roligt har jag inte haft på länge, och det mäskte jag idag. BLÄÄÄ !! Hatar att vara bakis och helt skakis. De blev lite knas mellan oss tjejer, men de löste ju sig idag :) Soft soft..
Jennifer, jag och Alexandra. Vi e riktigt sexiga zombies !! ERKÄNN.
tack för kvällen tjejer. Jag behövde det.

Klaaaaaaant..

Just nu sitter jag och väntar på Alexandra.. glömde min laddare hos henne så min mobil har inte fått mat på 2 dagar, och snart dör den :'(
Idag ska Juntus, jag och axelandra dra till stan o fixa lite inför halloween.. Ska bli ruuuuligt! Sen blir det sova hemma hos juntus, i need a girls night. Mysapysa, peela facet, mask, WOHO!
Nää, nu ska jag fixa det sista.
/beliveit.

It's too late..

I made mistakes before, but no mistake was this big like you. I hate that i even told you that you're the one, i hate that i even told you i loved you, i hate you! baby, we were never ment to be. So let that be it. It's too late to

apologize.





Hmm..

Idag säger mamma att hon mår bättre.. Jag vetefan om jag tror på det !! Jag tror inte hon mår bra med tanke på att hon tuppa av jävligt länge. Hatar att veta att min mamma mår piss :'( DET ÄR FÖRFAN MIN MAMMMAAAA!! Och den "grymma" sjukvården gjorde ju inte så mycket. Dom tror hon e alkis, och hon dricker inte ens på stora dagar! Dom tror hon har syrebrist, allt förutom att hon faktiskt är sjuk. TRÖTTNAR! Stackars mamma.. Menmen hon är ju envisare än god himself! Så finns inte mycket man kan göra.

Imorgon ska jag träffa alexandra och dra till haninge o köpa present till mamma! WoOp. Ska bli kul.. Sen på torsdag ska jag dra med mig alexandra och jennifer till stan o köpa lite freaky shit till halloween. Kommer bli fucking awesome. :D



Krya på dig mami. Äääääslskar dig.


/beliveit.

Mamma,

Stackars mamma! hon svimmade utanför bilen och slog i huvudet.. Nu är hon och min bror på huddinge sjukhus och tar tester. STACKARS MAMMA!!! :( krya på dig.. <3
/ beliveit.

Hatar att..

Jag hatar att veta att den man jag ska spendera resten av mitt liv med finns där ute någonstans! Men vafan, jag hittar aldrig en grabb jag ens vill spendera två veckor med.. är det mig det är fel på eller killen? Det är nog mig, med tanke på att det alltid är jag som gör slut, alltid jag som hittar felen, alltid jag som tror sig veta allt.. jag är trött på att vara ensam, vart är du min prins? När kommer du? Jag är redo att börja leva ett vackert liv med dig.
/ beliveit.

Shit my god..

Utgången blev som vanligt en succe !! Små besvikelser men ändå bäst.
Jag fick världens värsta väckning idag, alex (bror) mucke ( brors bästis HAHA) kom in och la sig på mig och skrek i mina öron, jobbigt att vara lillasyyyyyster vaaaaaaaaaa?! GAAAH !! Not nice. Inte top 5 på bästa väcknings listan. ;p menmen, alla muffins kan ju inte alltid finnas i korgen! (?!)
Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig idag, ska på middag med familjen och fira mamma !! Min mamma, världens vackraste. Ska bli mysigt. Men vad i helvete ska jag köpa till henne? Hon vill inte ha något, men något måste hon ju få.. En blomma? En nalle där det står att man älskar henne? en kastrull? No fantasy! HJÄÄÄÄÄÄLP mig någon.
/ beliveit.

Btfw,

Kommentera lite är ni snälla.. Vill veta vad ni tycker om min blogg och vad jag kan förbättra :)
/ beliveit.

Jag är dålig.. FÖRLÅT!

Herreguuuud va dåliiiig jag har varit på min uppdatering. Förlåt! Jag ska bättra mig.
Jag har varit hos Pedja nu och pratat om jobbet, kirrat och klart. Börjar antingen i december eller i januari, eventuellt i januari. Jag har jobb till sista juuuuni, wohooooo!
Igår var jag o min kära bror på bio och kollade paranormal activity 2, grymt jävla fucked up bra film! MAN BLIR JU TOTALT PSYKAD! grymt grymt..
Idag ska jag först köra min bror och hans tjej till haninge, sen drar jag mig hem o börjar fixa mig. Sen blir det eventuell utgång med Tommi och Psyko. Ska bli asnice.. jaja, ska röra mig nu. Berättar om kvällen imorgon.. LOVAR !!! ;)
/beliveit.

..

Jag blir här till mitt bittra slut,
evig kärlek falnar aldrig ut!
Ditt namn har etsats till mitt liv,
En länk av stål som glöder, som är explosiv,
Hur kan jag föreställa mig,
Ett liv av tomhet, övergiven utan dig,
Det är den största skräck jag har,
Att du ej längre skulle stanna kvar!!!!
/ beliveit.

De går bra nu..

Godmorgon. Sorry för min dåliga uppdatering, men har haft mycket pågång.
idag ska jag först på jobbintervju. Awesome, sen ska jag vara barnvakt åt mitt kära systerbarn. Jag hoppas på att få detta jobb, i really need it. Ska väl börja fixa mig nu, så see ya! peace.
/beliveit.

YAAAAAAAAAAAY!

Kirrade körkortet.. ÄNTLIGEN!!!
helgen har varit grym, de blev utgång i fredas med Alex, Peter, Karim, Rasmus, Bella o Virro, vi drog först till Lobby men kom inte in för att Karim såg för full ut vilket han inte va.. Stackarn va trött och hade jobbat hela dan. Men vi drog till berns ist, asnice. Blev dock lite för mycke dricka för min del, vakna dan efter och mådde piss. Plus, min jeans skjorta hade blivit ner stänkt av rövin.. YUUCK ! :p alkis jajamensan. Lördan blev lat dag med pizza, film o godis. MUMMIIIES ! Idag har det varit fullt hus med gäster hit och dit.. Snart ska jag ta bilen ner till centrum o träffa Kellz, kuljul..
Peace!
/beliveit.

Dagens dags daga dag !

Ingen aning om va det där betyder.. (rubriken).. jaja lame.
Idag ska jag till "sjukan", kan inte säga vart jag ska påriktigt men alla tror jag ska dit iaf.. :p
Dagens oufit,
i knooooow, i look awesome ! :D
/ beliveit.

Gooooooooodmorgon !

Godmorgon bitches. Jag har sovit som en slampa.. Helt död :)
Igår när jag skulle raka benen så hade jag bråttom, men varför vet jag inte.. Så jag skär mig på Hello kitty's fot/ben ! De ba fooooorsa ut blod hahaha.. lite kul och klantigt. Nobody is perfect !
Min dag blir att plugga, plugga lite till och sen ska jag nog plugga! Yaaaaay, -.-' i gotta do what i gotta do, right? Jag ska ha det här jääävla körkortet nu! :)
menmen vi hörs sen ! PEACE !
/beliveit.

om JESUS kan så kan jag!

Herregud, vissa människor e så "diskreta" med att kolla konstigt och snett hahaha.. Smått skrattretande i gotta say. När jag skulle någonstans idag så hade jag ett par trasiga leggins på mig, min fuck off tröja och sen kavaj.. Folk stirrade som om jag va naken !? Shit mygod säger jag bara.. Jesus korsfästes halft naken och gick runt så med.. Och den snubben va kristen rakt igenom.. Om han kan gå så, då kan fanimej jag göra det med.. JAG HADE FÖRFAN MER KLÄDER ÄN HAN PÅ MIG IDAG ! blir ganska, amen rätt så, amen hysteriskt irriterad, menmen :p inget att göra åt, jag vet att jag ser bättre ut än många av dom som stirra så i'ma winner, yes i am, FUCK I AM !
/ beliveit.

Godmorgon !

Idag är en bra dag känns det som, vaknade med ett leende på läpparna iaf.. Ganska skumt av mig. Brukar aldrig le förän någon får mig att le! Yeah, weird chick! Just nu sitter jag på altanen med bandit på full volym, kaffe och cigg i handen :) fymig.. Inte röka ! blablabla.. Jag dör i förtid, men vafan lev kung, dö jäääävligt ung! SCHMEEXIGT! Mums.. Fråga inte vart felet ligger hos mig, för jag har försökt i 19år att få reda på det. Ingen som kan hjälpa mig vettu! BTFW, varför ere så jääääääääääääääääävla kallt?! Dags för vinter jacka, vantar o hela kittet.. Nyss va det ju sommar och man kunde inte ens gå i en tjocktröja utan att svettas ihjäl. Men längtar efter vintern faktiskt. Det är så mysigt att vakna när solen skiner och det är kallt, sen att klä på sig alla saker för att hålla sig varm. myspys! jaja, have a good fucking day!



/beliveit.


Amen de sög ju !

Sliten är det rätta ordet idag..
Jag va ju på fiesta igår hos släktingar, de blev rätt mycke dricka.. FYMIG! och sen kommer jag hem och super lite till med flickorna Elin, Catrin o Bellz! Sen skulle jag dra ut, men så blev det ju inte.. Istället så träffa jag Sabah en stund, mysigt :) Sen skulle han dock vidre ut på krogen, yaaaay.. Han ville ha me mig men jag pallade inte dra dit, så det blev stanna hemma för mig. Jaråå.. Sen ringer Sabah ungefär kl 1 och ber mig hålla mig vaken för att vi ska ses.. men jag däckade HAHAHA vaknade med ungefär 19 missade samtal och 34 sms ;p Yay me ! De roliga va att jag inte ens hade ljudlös och ändå inte vaknat av allt, sweet ! jag va väl trött antar jag.
Yeahyeah, idag blire åka till ön o plugga teori  :)
/ beliveit.

Borta bra men.. Fuck it.. HEMMA BÄST!

Är tillbaka från falun nu :)



Jag åkte ju dit för att försöka med jaduuu, ,körkortet igen -.-' jag klarade uppkörningen, WoooooFuckingHooo! :D Asskönt, men sen gjorde jag ett teotest på torsdagen, failade.. Fick 45 :O, hade gjort två innan och första fick jag 48, sen 49 och nu 45.. LAME ! Men sen så gjorde jag ett innan vi drog hem på fredan och fick 51, ett godkänt prov ligger på 52.. OM JAG VILLE DÖÖÖÖDA NÅGON! Så, aa nya tag igen då..

På vägen hem gick inget som de skulle, jag grät, vi höll på krocka 2 gånger.. Vi körde fel ett antal gånger.. GAAH ville bara hem.. En snubbe på motorcykel ramla av Mc.en precis framför oss och mamma TVÄRNIIITA ! Sen så skulle vi svänga och då kom en bil i hög jävla hastighet från ingenstans och höll på köra in i oss, jamen great.. JUST GREAT! Nää, helvetes fredag säger jag bara. Jaja en sak kirrad, grattis till mig :D




Ikv blir det födelsedagsparty i farsta för kusin.. :)



/ beliveit.

Falun, here i am !

Nu sitter jag på vandrarhemmet, falu fängelse HAHAHAH ! låter bra.. Jag har inte fått ett enda samtal eller sms från ernad idag, blir rätt asförbannad ! Är trött på att vänta på att vissa snubbar ska höra av sig. Menmen, han fick sin chans, jag ger inte en andra ! Så fuck him.. Hoppas han hittar någon som tar sån skit. Cuz' i won't.. MENMEN, sitter här och funderar på att gå och söööva, är rätt trött efter resan. 5 timmar i en bil, nää inte riktigt min grej.
Men jag uppdaterar imorn bitches, dom har data här.. MIRAKEL ! Mouhaha..

Godnatt !

/ beliveit.

HJÄÄÄLP !

när jag gjorde den här så skulle jag också göra en på andra benet fast en ängel, men jag vill inte ha det längre, för det första gjorde det aaaaaaaaasont, för det andra vill jag ha något annat på andra benet. Så jag funderar på att göra en gloria över skallen på henne, va tycks?
/beliveit.

Linser?

Jag funderar på att köpa svarta, alltså GENOM svarta linser. va tror ni?
/beliveit.

Dead girl walking..

OMFG, jag är heeeelt förstörd. Igår va jag ju på 30års skiva, askul va det. MEN man blir ju så jääävla sliten av att dricka två dagar i rad, min mage pallar de ba inte. Menmen, de va verkligen askul, mamma, pappa, jag, min bror och hans tjej va där! De va människor där som jag inte träffat sen barnsben! Otroligt att de kände igen mig haha. Alla sa oj va vuxen och vacker du blivit och jag står där som ett frågetecken och undrar jaha, o vem fan e du då? hahaha.. Kände inte igen hälften av befolkningen. Men de va störtkul att träffa alla igen. haha min brors tjej ( Belluuuschooo) Måste ju undrat vilken planet hon hamnat på, med tanke på att alla va juggar o vi dansa den kända juggedansen, drack rakija och va jävligt högljudda. men hon hade väl roligt antar jag. Yeahyeah.
Snart ska jag börja fixa mig och dra mig mot nyyyyyneeeeshääämn för att möta mamma sen åka till kära falun. Så jag kommer inte skriva något förän tisdag/onsdag.
/ beliveit.

oj hoppsan !

Jag glömde säga att Alexandra har skaffat sig en blogg. Check it out :)
myownprison.blogg.se
/ beliveit.

vad hände?

Jahapp, då va vi i farten igen ;p jag o kära alexandra bestämde oss för att dra ner till pizzan o supa till de lite. Och det gjorde vi.. Extremt. Menmen, kvällen/natten gick o vi ska börja dra oss hem vad händer? jo två turkar går bakom oss och säger saker typ, uuuhlala följ me oss hem, vi kan ha kul blablabla you name it. Och jag är så jääävla trött på sånt så jag vänder mig om och börjar säga saker på serbiska och dom fattar ingenting. Men dom fortsätter?! Idioter, men iaf.. Vi stod o skrek en massa skit till varann och så säger ena snubben ey, gå härifrån.. jag ba det är exakt de jag försökt din picka.. Och då tar han tag i mig o slår mig på min tutte? hallåååååå?! MIN TUTTE! Alexandra blev galen och e på g att slåss med denna snubbe, men då hör vi i bakgrunden att en väktare skriker lägg ner för fan! Och då börjar dessa snubbar typ säga, vi sa åt dom att gå hem men dom ville inte lalala, o jag kan inte hålla käften så jag börjar skrika en hel del saker o väktaren säger till alexandra att han såg vad som hände och att vi inte gjort något fel men att han tycker vi ska gå. Och alexandra tar mig och går.. Skön jäääävla väktare ;p Jah, de va de..
Idag blir det 30års skiva hos gudmor o gudfar. Ska bli kul ! Har inte träffat herrskapet på ett jäkla bra tag. Och imorn bär det av till kära falun.
/ beliveit.

it's time to live..

Jag vill inte sitta på en stol om 20 år och säga, nej barn.. Eran mamma gjorde aldrig misstag.. Jag vill säga, ja barn.. MAMMA gjorde massor av misstag.. Hon gjorde bort sig konstant och hade kul som fan. Jag vill leva, leva påriktigt.. Jag vill göra misstag efter misstag för att sen kunna berätta att jadu, haha på den här bilden va jag inte riktigt nykter.. Och på den här bilden va jag o ett gäng någonstans och badade näck.. Ja och här, oj hoppsan vad hände här? Det må låta sjukt, men tänk er att sitta där och visa bilder på allt tråkigt du gjort.. Typ, ja barn, här satt jag o en kompis och gungade. Eller ja, här va vi i norrland och kollade på renar ? Nää, det är inte jag.. Jag är den som gör sjuka saker som man sen sitter och garvar åt. För jag vill bli gammal och kunna dö lycklig. Och en sak till, jag vill inte dö av ålder.. Jag vill dö av något coolt som typ " jag fick en osthyvel på foten och dog".. Eller typ, det ramla en ko från himlen och träffade mig".. Tänk er.. Komma upp till himlen och dom frågar, - jaha, vad dog du av då? - Näämen jag halka på en isfläck, gled ner för en backe, ut för ett stup och överlevde, men sen kom det en ko från himlen och träffa mig så jag dog. COOLT SOM FAN ! Tiden är inne för att göra misstag och göra bort sig totalt.. jag tänker inte slösa mitt liv på att sitta hemma framför teven och kolla på idol.. That's not a life, det är tragiskt! jag låter säkert helt sjuk i huvet, men sån e jag :) Älska eller hata liksom. Nu menar inte jag att jag ska ut o knulla med världen eller supa skallen av mig varje dag, utan bara leva.. En sak jag alltid velat är att få armen bruten o få ha gips.. Så, det är mitt nästa project.. Jag vill kunna skriva o rita massa skit på mitt gips, askul.. Jag ska ha en bruten arm innan det blir 2011.. Någon som vill hjälpa mig? HAHAHA japp, i'm sick..


Nämen allvarligt, make mistakes.. Don't be a pussy !


/ beliveit.


aaaaamen kul..

Jag o ernad hade planerat att träffas idag.. men nu ska hans kusiner komma så vi kan inte träffas.. ASKUL! Så mm.. de blir väl att göra inget idag för jag har ingen lust längre.. JÄVLA KUSINER :p



/ beliveit.


RSS 2.0