härlig dag !

Har varit med miss alexandra hela dan (somvanligt) :D, vi har varit i handen o kollat lite. Hittade en jacka och ett par skor jag ska handla imorn. Jackan för 399kr på H&M och skor för 700kr på bianco. niiice :) Sen va vi på en julmarknad och jag skällde ut en snubbe för han hade skrivit Neger kyssar på sin lapp, och de heter choklad kyssar. Och jag tycker det är idiotiskt.
jaja, snart blir det maaaaaat. MUMMSIIIII! Sen ska jag ut o ta fler bilder med miss alexandra :)
vad tycker ni om håret?
/ beliveit.

wippie

Så, sidecuten e klar, men ska raka mer imorn! jag ska ha 6 mm :)
/ beliveit.

Sidecuuuuut !

jag funderar på att göra sidecut.. va tycker ni? kom igen och tyck till nu !
/beliveit.

Helt dööööd..

Hej alla söta ! Och er fula. (skämt) har jobbat hela helgen så har inte kunnat blogga. Är heeeelt död !! Mina fötter värker, mitt huvud dunkar, mina ögon går i kors ! Har knappt sovit i helgen heller, har inte kunnat? Men nu är jag ledig framöver. Så imorn blir det att dra med sig alexandra till handen o handla jacka och skor. WUPPIE !
Byfw, jag vet att jag bad om mycket snö, men varför ska det alltid överdrivas? Det får gärna snöa, men måste det bli storm?! Blää..
jaja !
/beliveit.

trött trött trött !!!

Jag ääääär så grymt trött just nu! Har inte sovit nå bra alls inatt och vaknade med huvudvärk? Kan det bli bättre? Nu sitter jag o dricker kaffe snart ska jag gå ner o handla lunch! Sen ere bara sätta sig på tåget och åka mot t-centralen ! wohoo..
/beliveit.

JÄÄÄVLA SATMARA !

Vilken jävla kärring. va nere och hämtade våran tvätt nyss och då hade fitt grannen slängt ut våra kläder och jag hade en kvart till ?! plus att hon knatar därifrån när jag går, och sen ryter hon till och säger att hon ska jobba kl 5 på morgonen på lördag och att vi ska hålla käften, och då sa jag tyvärr har jag inte varit här på länge (har varit hos föräldrarna) och jag vet inte vad som hänt här då. Och då säger hon att de iaf ska vara knäpp tyst. Och då säger jag absolut, men vi har rätten att låta tills kl 23 på helger. fast att hon har turen att ingen är hemma i helgen. Alla ska göra något. Och då säger kärring jäveln aa de va ju tur för er de. ?!?!?!?! HALLÅÅÅ?! SKAFFA DIG ETT LIGG KÄRRING JÄVEL ! Okej att hon inte vill höra oss när hon ska jobba, MEN allvarligt? MIN TVÄTT?!?! GRAAAWR !
/beliveit.

..?

" Har du någonsin älskat någon så mycket att du knappt kan andas i dess närhet? "

Min bror !

Min kära bror är så söt, han ringde mig imorse och bad mig tvätta hans äckliga tränings kläder! Det lät ungefär såhär.. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej !!! Vad gööör du käääära syster? Innan jag gav honom ett ovettigt svar så avbröt han mig med, men du kääära lillasyster kan inte du vara jätte gullig o tvätta mina saker och kanske städa lägenheten liiite ? Du e bäst, älskar dig meeest och det vet du ! SMÖRAREEE :D 
Det är svårt att motstå hans hund ögon och den ynkliga rösten han drar till med i luren :)
Älskar dig, / lillasyster.
/ beliveit.

Stääääd dag, wippie!

Idag har jag och alexandra städat och tvättat ! Tack babe för hjälpen! Du är bäst.
Det snöar på, det är så härligt.
Stackars alexandra vet inte vad hon ska göra angående lite stuff. jag vet inte hur jag ska hjälpa henne, det är ett tungt dilemma. Snuttepullan, jag älskar dig och vad du än gör så är det rätt i mina ögon! :)
Imorn blir det jobba från halv 10 till 19.00 wippiiieee, :)
/beliveit.

Goooodmorgon.

Jag kan inte sluta le när jag tittar ut genom fönstret. Jag ÄLSKAR snön. Det är helt otroligt hur lite vit blajja på marken kan göra en person så lycklig. Nu kan mensen, röksuget, och allt annat piss komma om de vill för jag kommer inte ens bry mig. I love snow. Idag blir det att återigen gå ut i snön och leka med Athena i snön. Ska sätta på henne hennes flis jacka och regn jacka över :D hon e så grymt söt i det. Ska försöka få med mig alexandra. Spännande kamp, hon hatar snööö!
/beliveit.

WOOOHOOOOOO.

Snöööön är här och jag har fått lekt i den ! :D
Jag har hjälpt min brors flicka att sätta upp barr (?!) på balkongen, och ljusslingor. De blev skit fult haha näe inte så fult, men de blev inte som vi väntat. Och jag har ääääääntligen fått pratat med Christoffer AKA Bullen ! Askul, han kommer hem om 9 månader -.-' :'( that sucks. Saknar honom.. Menmen, bara jag får lite tid med gossen.
Snart blir det nog läggdags med min älskling athena (hund). Snö kaoset håller nog i sig ett tag. Wippie yaaaaaay !!
/beliveit,

Today..

Hallooooj ! Idag blir det att sitta hundvakt i 4 timmar åt min bästaväns vovve ! Men föööörst ska jag köra henne till jobbet, wippie! Och sen hämta henne runt halv nio. Awesome! men nu ska jag kolla på Greys A..


/beliveit.

Wohoooooo..

Halloj ! idag ska jag ner till nynäs o hjälpa mamma handla hem mat.. Jag ska börja med min mat igen, är trött på att fläska i mig massa skit. Så nu blir det nyttig mat. Woho ! Och nu har jag varit rökfri i 16 timmar, jag håller på att dö känns de som.. och snuset har jag bara när det blir värst.. Slutar med det me, lätt som en plätt. SNUS E BLÄÄÄÄ!! :p


Jag kommer klara det denna gång.
/beliveit.

Du är fortfarande bäst.



Kan vi inte vrida tillbaka när vi va oskildbara? Jag saknar min bror. Jag saknar när du och jag kunde busa till det och mamma eller pappa gav oss en utskällning medans vi kollade på varann med ett leende. Vi har en tuff bakgrund, men vi klarade oss igenom det tillsammans. Kan vi bara gå tillbaka till det?

/beliveit.

Jag har bestämt mig..

Jag slutar röka.. IDAG ! Nu.. Jag ringde mamma och bad henne köpa catch.. Snus ni vet fast inte riktigt snus.. Fick lakris taste, jummy.. Så nu är det bestämt.. Good for me. Tummen upp!




/beliveit.

allt är som det ska va?

min helg har varit helt okej.. Jag har fått bråka med alexandra, vilket inte va så kul dock. Men vi blev vänner igen dagen efter.. SOOOOM VANLIGT ! :p ehum, sen i lördags så åkte jag och min brors tjej till muskö och va här. Mysigt vare ! Igår gjorde jag inte så mycket, åkte och hämtade alexandra i fuckösmo. Idag är det äckliga måndag, jag haaaaatar måndagar. ? Alexandra spillde precis massa kaffe på bordet mouhahaha.. Så jääääffla klantig :) eeersch, sånt som händer.. Nu sitter hon o bölar som en sill ! SKOJA ! Hon sitter och skrattar.. ? :p

Har ni märkt en grej? De spöööregnar? VARFAN ÄR SNÖÖÖÖÖN?!?!?!?!?! Stör mig väldans mycket..

/beliveit.

..................................

Jag hatar att veta att du inte är min föralltid.

Idag,

Hejhopp gummi snopp. Idag är nog en bra dag, ska vänta på att mamma ska komma hem med bilen så jag kan åka iväg o skaka loss rööömpan :) de blir utgång med jennifer, alexandra (tommi) ? ska bli kul.. I need it. Blir nog inte mycke dricka idag med tanke på att jag ska köra hem bilen imorn igen :p Och imorn händer det ju en del saker med, men kossa till syster kommer med hennes puttiputti son och hennes konstiga man :D så de blir väl mysapysa med dom och pussa sönder ungen ! Mouhaha, he loves it.. Eller inte ! Så de e ju de.. :)





/beliveit.

Wohoooooo :)

Har varit ganska upptagen.. Har inte hunnit skriva så mycket.

I måndags så hände det en hel del saker, först blev man vittne till en bil olycka, stackars tjej.. Men hon mådde bra. Blev bara väldigt chockad.. jag med, började skrika som ett barn i bilen.. Läskigt. Sen möter jag alexandra i ösmo, och ja.. Hon gav mig en kram för de som hänt, en riktig såndär bästavän kram, tackar henne för att hon alltid finns där, sen gick vi upp till centrum, drog i oss en kaffe och gick vidare och kollade på saker i en butik, då tog jag upp en kastrull och sa att den kommer bli perfekt att slå henne med och så tog jag upp den över mitt huvud och skulle låtsas slå henne med den och då slog hon bort den så den hamna på min läpp, hej fläskläpp, länge sen vi sågs ;) Efter de satte vi oss på bussen och skulle åka hem till muskö, då höll jag på att ramla på bussen, de va halt? HAHAHA. Och sen gick vi av och skulle gå hem, jomen då ramlar jag ner i diket för att jag skulle putta bort alexandra? Hmm, aa.. Jag ramlade när jag skulle ta mig upp därifrån också.. Jomen visst.. Sen så när jag kom hem skulle jag trixa med luren och slog iun fel pinkod 3 gånger och ja, kortet spärrades.. JIPPIIIIIEEEE !!! Så jag va tvungen att prata med mohammed från tele2. Troooor ni att de va meningen att jag skulle må bra den dan? Nja, vete fan asso.. Men kul har de ju varit. Alexandra har varit här i två dagar.. Och det har varit underbart. Har haft askul. Vi e rätt störda har jag märkt. Från ingenstans började vi leka idol när vi stog o rökte hahahaha askul, sen så gjorde vi sånadär hak gubbar :D skitkul.. tack gumman för dessa underbara dagar.


/beliveit.

...

I shouldn't have walked away
I would've stayed if you said
We could've made everything OK
But we just
Threw the blame back and forth
We treated love like a sport
The final blow hit so low
I'm still on the ground

I couldn't have prepared myself for this fall
Shattered in pieces curled on the floor
Super natural love conquers all
'Member we used to touch the sky
And

Lightning don't strike
The same place twice
When you and I said goodbye
I felt the angels cry
True love's a gift
We let it drift
In a storm
Every night
I feel the angels cry

C'mon babe can't our love be revived
Bring it back and we gon' make it right
I'm on the edge just tryin' to survive
As the angels cry!





Om du lämna mig nu..

Jag skulle vakna mitt i natten,
och gå upp och ta en långpromenad!
Jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad..
Jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny.
Jag har rätt mycket med mig själv
precis som du!
Jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu..



Lämna mig inte?


Helgen?

hejhej, jag har haft en vit helg och det har varit hur skönt som helst att slippa vakna dagen efter och må skit.
I fredas så va jag hos min syster och spelade spel och hade askul. Vi lärde hennes sex åriga son att spela vänd tia, men de va inte lika kul som finns i sjön, eller som han säger, FISK I SJÖN ! Han vann varje gång på finns i sjön och jag är dålig förlorare så jag ville spela tills jag vann, men så blev det ju aldrig haha. Sen så träffade jag alexandra och vi åkte ner till nynäs och träffade Sabah. Vi tog en cigg sen skulle han hem o hämta pengar sen förde vi oss vidare till vh. Han ville ha skjuss till farsta men jag orkade inte först, sen fick jag skuldkänslor och körde honom till farsta.. -.-' efter de vare bara hem till alexandra och somna, men icke! Först skulle vi hämta hennes syster haha. Efter de va det däcktime. Jag sov som en prinsessa. Igår gjorde jag inte så mycket, pratade lite med Ernad, stackarn e sjuk :/ han ville sova med mig men då skulle jag oxå bli sjuk så nej tack :D
Idag blir det åka till muskö och umgås med mamma o pappa. MYS ! Yeah, that's it i guess.
/beliveit.

Jag älskar min bror !

http://www.youtube.com/watch?v=-dAcTq77ZAk&feature=player_embedded#!
Lyssna på låten, jag fäller en tår varje gång.

To good to be true..?

Igår va ju jag på ett speciellt besök på akka.. Nice one. Jag har blivit av med min sjukdom? Det går egentligen inte.. men det har jag? I don't get it.. Antingen så kommer det bli svårt att ta reda på vad som egentligen är sant om det hela, eller så ger sig läkarna och säger att ja, du har inte varit sjuk, utan vi gav för snabba svar om vad som var felet och du fick käka medicin och vara deppad i 13 år.. MENMEN ! Vi får väl se..
/ beliveit.

Andra dagen i rad?

Idag va det andra gången jag och alexandra va på akka. fast idag va det för min skull.. Tog massa prover för min sköldköttel. Yaaay, imorn ska vi dit igen så ska jag få prata med en läkare och få nya piller. Mycket ruuuligt, nej! Dom måste ju för fan tro att det är något allvarligt fel eftersom vi snart blir stammisar :D
Jag har inte tagit mina piller på ungefär ett halvår nu och dom kommer smiska mig för det. Nu är det verkligen mellan liv och död. Varför så envis, i don't know! jag kände att jag mådde mycket bättre utan dom och beslöt mig att sluta ta dom, ganska dumt beslut dock! När jag tog dom va jag så jävla deppad och ville inte va de så jag slutade. Tro mig efter 13år av att vara deppad så känns det ju bättre att sluta ta dom om man blir glad, menmen.. Ska prata med alexandra nu så smell ya later.
/ beliveit.

AKKA..

Då blir det akka nu med min boo alexandra. Jag ääääär jeeeete trot..
Smell ya later..
/ beliveit.

RSS 2.0